Pagini

miercuri, 18 septembrie 2013

STUDENTII SPIRU HARET PROMOTIILE 2010, 2011, 2012 NU ISI VOR PRIMI DIPLOMELE DE LICENTA !

Biroul de avocatura Decalex, in urma demersurilor efectuate pentru clientii sai in problema diplomelor Universitatii Spiru Haret, a luat la cunostinta faptul ca acum nici studentii la zi nu isi mai primesc diplomele de licenta.
Astfel un absolvent al Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Litere promotia 2010, absolvent al cursurilor la zi, in momentul in care a mers sa isi ridice diploma a fost intampinat de un anunt afisat pe usa de la biroul de eliberari  pe care scria ca diplomele nu se elibereaza pentru ca nu exista tipizate de la MECTS.
Peste 3000 de absolvenţi ai Universităţii Spiru Haret care au dat în judecată Ministerul Educaţiei şi-au primit diplomele la trei ani de la terminarea facultăţii. În 2010, ministerul a închis mai multe specializări neautorizate de la Spiru Haret, astfel că studenţii nu şi-au mai primit, din aceasta cauză, diplomele de licenţă.
Conflictul dintre MECTS si USH insa continua si la ora actuala. Astfel MECTS considera ca cea mai buna modalitate de a se razboi cu USH este de a nu elibera tipizatele studentilor.
Mii de absolvenţi ai Universităţii “Spiru Haret” au cerut în instanţă eliberarea diplomei de studii. Majoritatea a avut probleme la locul de muncă.
Ministerul a respectat decizia instanţei de fiecare data, eliberand tipizatele in termen de 30 de zile de la ramanerea definitive a hotararii.
Daca sunteti intr-una din situatiile prezentate mai sus, singura solutie pe care o aveti la dispozitie este sa ii dati in judecata pentru eliberarea diplomei.
Birou nostru de avocatura demareaza procese colective in sprijinul studentilor. Cei interesati la adeziunea la un grup procesual ne pot contacta.

office@decalex.ro
0724417920 / 0751299251

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu